Rareș Bogdan: Președintele României este obligat să ACȚIONEZE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareș Bogdan a făcut apel în direct la Realitatea TV ca președintele Iohannis să convoace CSAT pentru a bloca „jefuirea cu buna știință” a României de către clica lui Liviu Dragnea prin intermediul Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții.

Președintele României este obligat să acționeze, trebuie să convoace CSAT. Dacă Președintele României este obligat să acționeze, trebuie să convoace CSAT. Dacă nici pentru asta nu se convoacă CSAT, atunci pentru ce?”, a declarat Rareș Bogdan.

Victor Ponta  a scris pe Facebook  că OUG privind înființarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii nu a primit și avizul Ministerului Justitiei, fiind considerată „neconstitutională”.

Eu spun cât se poate de clar și asumat. Inclusiv pentru cei ce se miră știind răzaiele noastre crunte din trecutul nu foarte indepartat. Sunt momente in istoria unei tari cand orice conflict al trecutului trebuie ingropat. Nu pot sta cu mainile in san cand tara mea este jefuita cu buna stiinta. Constituirea Fondului Suveran si mai ales modul in care acesta va fi administrat reprezinta ‘Ultimul tun’ al lui Liviu Dragnea si a clicii sale. De aceasta data este vorba despre hotie din avutia nationala. Sau, mai corect, a ce a mai ramas din avutia nationala. Ingrop securea razboiului cu oricine lupta pentru ca tara aceasta, Romania mea si a dumneavoastra, sa fie secatuita, poporul acesta sa nu ajunga sa nu mai detina nimic in propria tara”, a mai spus Rares Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel