Rareş Bogdan, despre Carmen Dan: Ne-a aburit. A făcut o declaraţie jenantă

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a prezentat scuze  celor care au avut de suferit în urma violenţelor jandarmilor de la protestul din 10 august.

Rareş Bogdan a criticat-o pe Carmen Dan la "Jocuri de putere".

"Doamna Carmen Dan a prezentat o listă cu aşa-zise manipulări. A introdus chestiunea cu scaunul cu rotile. Oircum ar fi, un om în scaunul cu rotile trebuie protejat. Au mai introdus şi alte mizerii. Pe Internet circulă o mulţime de informaţii. Important este ca Ministerul de Interne să le justifice. Trebuia să spună ce conţine gazul respectiv. Ce să zicem, dacă oamenii se simt rău şi acum, la 9 zile? Nu putem să ne facem că plouă.

A făcut o declaraţie de presă jenantă. Doamna Carmen Dan ne-a aburit. Vinovaţii trebuie cunoscuţi. Nu putem să ne batem joc de opinia publică. Să-ţi pui în cap galeriile de fotbal... În aceste galerii sunt şi personaje mai violente, dar şi oamenii liniştiţi, care acolo văd o descătuşare. Galeria lui Dinamo, a Stelei... dacă au fost elemente negative din galerii, au fost izolat. Este o bătaie de joc. Sper ca aceste mari galerii de fotbal să înţeleagă cine e PSD şi să acţioneze în consecinţă. Sunt vreo 25000 de oameni în galerii", a spus Rareş Bogdan.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25