Rareş Bogdan, mesaj celor care susțin „domnițe foarte atrăgătoare în funcții politice”: „Scoate din buzunar şi plăteşte cadouri, nu de la stat!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a transmis un mesaj celor care susțin „domnițe foarte atrăgătoare în funcții politice” la stat: „Să plătească din buzunarul lor şi nu din salarii de la stat cadouri, poşete sau ce vor ei să facă”.

Rareș Bogdan a transmis un mesaj cu privire la numirile politice în funcţii la stat, că a mai văzut „câte o domniţă foarte atrăgătoare vizual, dar cu prea puţină evoluţie intelectuală”.

„Am mai văzut şi eu câte o domniţă foarte atrăgătoare vizual – beneficiez de faptul că soţia mea se află într-un avion şi nu vede emisiunea – foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual, dar care probabil din punctul de vedere al pregătirii are prea puţină evoluţie intelectuală sau de acumulare de cunoştinţe. Am mai văzut şi eu prin diferite instituţii. Acuma, ce să spun? Eu nu am trimis astfel de oameni în instituţii, sper să se oprească toţi care au făcut-o sau să le retragă şi, dacă vor să aibă astfel de iniţiative, eu nu le spun să adopte familia tradiţională, ca mine, sau să meargă pe spiritul conservator creştin ca al meu, dacă vor asta, nu am nicio problemă, dar să plătească din buzunarul lor, nu din buzunarul statului. Vor să aibă iubite, nicio problemă! Scoate bănuţul din buzunar şi plăteşte frumos cadouri, poşete sau ce vor ei să facă, nu din salariul de la stat!”, a declarat Rareş Bogdan, vineri, la Realitatea Plus.

 

Vezi și 

 

Rareș Bogdan: „Dacă Olanda rămâne singură, nu se va opune intrării României în Schengen. Țara noastră nu poate fi condiționată”

 

Europarlamentarul Rareş Bogdan afirmă că, „dacă Olanda este singură, nu se va opune intrării României în Schengen. Țara noastră nu poate fi condiționată”.

„Olanda nu s-a exprimat încă clar cum a făcut-o de-a lungul celor 11 ani. De-a lungul celor 11 ani Olanda și-a luat ba Finlanda lângă, ba Danemarca. Dacă Olanda rămâne singură, ea nu se va opune intrării României în Schengen, nu are cum. Întotdeauna trebuia să aibă unul sau doi parteneri”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3.

Este vorba despre o chestiune comercială de milioane afaceri?

„Nu! De data aceasta nu! Este o chestiune politică internă a coaliției celor patru partide care îl susține pe Rutte (n.r. - Mark Rutte, prim-ministru al Țărilor de Jos) și o chestiune care ține mai mult de zona de imigranți unde România, din fericire, stă mult mai bine decât Bulgaria sau alte țări. 

Astăzi, România nu poate fi condiționată din punct de vedere economic! Astăzi, România este un jucător extrem de important mai ales din pricina conflictului din Ucraina. Nici Olanda, niciun alt stat, nimeni nu poate condiționa astăzi România! Premierul Rutte nici măcar nu a deschis subiecte legate de comerț sau economie, ci doar a pus problema MCV, problema imigranților care e o obsesie a Olandei, și crima organizată, dar referirea nu a fost la România”, a mai adăugat Rareș Bogdan.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel