Rareş Bogdan, după scandalul de la PNL Spania: "Nu vă bateți joc de Diaspora! Încetați umilirea și sfidarea"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook @Rareș Bogdan

Rareş Bogdan reacţionează după scandalul de la organizaţia PNL Spania, unde sute de liberali nu au fost lăsaţi să intre în clădirea unde se ţineau alegerile.

"Nu Anulați Democratia Interna. Lasati liberalii din Diaspora (azi Spania!!!) sa voteze. Adresez un mesaj colegilor de partid care nu pricep că românii din Diaspora reprezintă un reper, o voce politică puternică, liberă: Nu vă bateți joc de Diaspora! Încetați umilirea și sfidarea colegilor liberali din afara granițelor României, dar cu vatra strămoșească în suflet!

Sunt mâhnit și șocat ca unii încearcă sa își permanentizeze poziții prin alungarea unor liberali sau colegi din PAct care au luptat politic când părea ca totul este pierdut. Consider că între valorile pe care și le-au asumat și principiile pe care le dorește impuse conducerea PNL Diaspora există o prăpastie. Le atrag atenția domnilor Fagarasianu și Badea sa înceteze blocajul impus membrilor PNL din afara granițelor României.

Contribuția românilor din Diaspora la alegerea și realegerea președintelui Klaus Iohannis, la succesul PNL în alegeri a fost decisivă. Din acest motiv, îi îndemn pe colegii care au uitat mobilizarea extraordinară a fraților noștri de peste granițe să facă un refresh de memorie și să nu facă greșeala de a-i transforma în soldați muți! Vocea românilor liberi nu poate fi anulată!

Lăsați diaspora liberală să voteze! Nu vă transformați în Ponta și Dragnea anului 2014! Nu anulați democrația internă!", a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele PNL Spania, Cătălin Stan, a fost reales, sâmbătă, cu poliţia la uşă, ca să-l apere de cei care nu au fost lăsaţi în sală. Aproximativ 100 de liberali au fost opriţi la intrarea hotelului unde avea loc şedinţa.

Aflaţi mai multe detalii: SCANDAL la PNL Spania. Alegeri cu poliţia la uşa hotelului. Sute de liberali, opriţi de paznici la uşă. O ambulanţă a fost chemată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel