Rareș Bogdan, despre motivul deciziei de a renunța la Florin Cîțu din fruntea PNL: „Noi am ales să nu fim deloc ipocriți”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan a vorbit astăzi, într-o intervenție telefonică la Antena 3, despre motivul deciziei de a renunța la Florin Cîțu din fruntea PNL.

„Noi am considerat că un partid puternic, un partid care are energie suficientă să se adapteze poate pe parcurs să schimbe liniile. Dacă am considerat pentru momentul actual că Nicolae Ciucă este persoana cea mai potrivită să conducă Guvernul și partidul, am trecut la schimbarea liniilor fără durere, fără ca cineva să sufere și fără scandal. 

Noi am considerat că nu trebuie să fim ipocriți cum este printr-un limbaj dublu de multe ori, din păcate, Europa care continuă să finanțeze cu 35 de miliarde, în ultimele 40 de zile, mașina de război cumpărând gaz și petrol, dar în același timp spunând că aplicăm sancțiuni, lăsând patru bănci să funcționeze în sistemul SWIFT și în targetul 2.

Noi am ales să nu fim deloc ipocriți. Și dacă noi considerăm că astăzi soluția pentru PNL și Guvern este Nicolae Ciucă (...)”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

 

Nicolae Ciucă - ales preşedinte al PNL

 

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales, duminică, preşedinte al PNL în cadrul Congresului extraordinar al partidului, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului.

Moţiunea cu care a candidat Nicolae Ciucă a obţinut 1.060 de voturi favorabile şi 60 anulate.

Nicolae Ciucă a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al PNL.

Sâmbăta trecută, Florin Cîţu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al PNL, după ce mai mulţi lideri liberali i-au solicitat acest lucru. Şi Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de secretar general al partidului. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel