Rareș Bogdan: Din DNA, de astăzi, au ramas doar PEREȚII

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan reacționează pe Facebook la publicarea în Monitorul Oficial a ordonanţei de urgenţă care modifică legile justiţiei. Rareș scrie că din DNA, de astăzi, au rămas doar pereții.

"S-a publicat OUG-ul lui Toader.
Din DNA, de astazi, au ramas doar peretii.
De la DNA pleaca toti procurorii, de la DIICOT cei fara concurs. Un detaliu ce omoara o Institutie. Se poate spune doar atat: AICI A FOST DNA. Lupta anticoruptie mai asteapta. Pentru moment s-a sistat. AU REUSIT, asa se ingenuncheaza o tara.
Dupa OUG: la DNA se intra doar pe concurs organizat de catre CSM, Sectia de Procurori
(Concurs constant in Interviu si Dosar de evaluare) plus vechime de 10 ani. TOTUL se aplica si pentru cei prezenti deja in Institutii la data publicarii in Monitorul Oficial a OUG-TudorToader.

Practic de azi a fost depopulat DNA. Urmeaza ASALTUL FINAL la Procurorul General Augustin Lazar. Chestiune de zile.

Doar Avocatul Poporului mai poate ataca la CCr acest OUG, doar ca, un mic amanunt, ieri au fost votate in Senat noi avantaje pentru Victor Ciorbea, inclusiv o pensie speciala de 33.000!

În acest moment, România nu mai îndeplinește criteriile în baza cărora a fost primită în Uniune Europeană. Dumnezeu cu mila!

( - criteriile politice de la Copenhaga, cele 3:
*stabilitatea institutiilor care garanteaza democratia, domnia legii, drepturile umane si respectul pentru si protejarea minoritatilor;
*existenta unei economii de piete functionale la fel ca si capacitatea de a face fata presiunii competitive si fortelor pietei in cadrul Uniunii;
*abilitatea de a-si asuma obligatiile de Stat Membru care sa includa aderarea la scopurile politice si economice si la uniunea monetara.)", a scris Rareș Bogdan pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel