Rareș Bogdan: România nu mai REZISTĂ. Dragnea trebuie îndepărtat!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a declarat că  România nu mai rezistă până în 2020 și că Dragnea trebuie îndepărtat!

„Fiecare zi a lui Liviu Dagnea la conducerea PSD înseamnă moartea Partidului Social Democrat. Pentru PSD, Liviu Dragnea este o piatră de moară, dar din păcate este un pericol mortal și pentru România nu doar pentru PSD. Faptul că este doar pentru PSD nu contează așa de mult, dar faptul că este pentru România este un risc major. Cu toate acestea, strict cinic, opoziția nu putea să își dorească ceva mai bun, Președintele Iohannis nu putea să își dorească ceva mai bun. Cu cât stă Liviu Dragnea mai mult la conducerea PSD, cu atât scade șansa ca PSD să câștige alegerile prezidențiale și să câștige alegerile parlamentare de peste doi ani, respectiv alegerile europarlamentare.  

Întrebarea mea și singura mea dilemă este cât mai rezistă România cu această guvernare coordonată de Liviu Dragnea pentru că situația devine alarmantă. În bătălia politică lucrurile nu sunt atât de grave, dar faptul că s-au oprit achiziții de companii, faptul că s-au oprit investiții străine în România, faptul că acea cotă de stabilitate și încredere a economiei Românești a scăzut dramatic, faptul că nu avem niciun kilometru de autostradă făcut, nu avem investiții majore în domeniul insfrastructurii, nu avem investiții majore în domeniul sănătății sau al învățământului și România este căzută practic de pe harta investițiilor europene este cu adevărat extrem, extrem de grav și de aceea Liviu Dragnea ar trebui să fie îndepărtat. 

România nu rezistă. Liviu Dragnea trebuie îndepărtat în următoarele luni de zile pentru că nu are cum să reziste cu această guvernare care este din păcate formată din prea mulți habarniști, prea mulți sfertodocți, prea mulți repetenți și corigenți, a declarat Rareș Bogdan pentru psnews.ro

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel