Rareș Bogdan, RĂSPUNS pentru Viorica Dăncilă: „Auu, ce îi doare! Voi continua!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan i-a replicat liderului și prezidențiabilului PSD, Viorica Dăncilă, că va continua să facă afirmații despre ea. Eurodeputatul PNL a precizat „auu, ce îi doare”, referindu-se la social-democrați.

„Auuuu, ce îi doare!!!!!!!!! Voi continua. Înseamnă că fac bine ce fac. #farapenali #faraprosti #fararepetenti #farainculti", a scris Rareș Bogdan, joi, pe Facebook.

Reacția vine după ce Viorica Dăncilă i-a solicitat lui Klaus Iohannis să vină cu explicații legate de afirmațiile lui Rareș Bogdan în care îi transmite că „Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii". Liderul PSD se întreabă de unde știe PNL ce vor face procurorii și pe cine ar putea chema la audieri.

Citește și Viorica Dăncilă, ATAC la Rareș Bogdan: „Îi cer lui Iohannis să iasă public și să dea explicații"

„L-am văzut cu toții pe Rareș Bogdan, portavocea președintelui Klaus Iohannis amenințându-mă cu procurorii. Citez: «Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii». Ce să înțeleg? Pentru că am îndrăznit să îl chem pe președintele Iohannis la o dezbatere în fața românilor, sunt amenințată cu procurorii și cu dosare?", a declarat Viorica Dăncilă, într-o conferință de presă susținută joi la sediul PSD.

Anterior afirmațiilor liderului PSD, Rareș Bogdan a scris pe Facebook că ceea ce a dezvăluit ministrul Finanțelor Florin Cîțu despre cifrele legate de buget ar trebui anchetat de DNA, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel