Rareș Bogdan, mesaj de susținere pentru generalul Nicolae Ciucă. "Ar merita să fie cunoscut în toate școlile din România"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Rareș Bogdan a postat pe pagina sa de facebook un mesaj de susținere pentru generalul Nicolae Ciucă pe care îl consideră "un exemplu de patriotism". 

"Un om care ar merita să fie cunoscut în toate școlile din România. Un exemplu de patriotism, un român adevărat, care știe că onoarea militară nu e o vorbă goală. Un om care duce mâna la inimă când se intonează imnul de stat nu pentru poză, ci pentru a nu-i sări din piept. Căci bate năvalnic pentru țara sa. Un om care își apără țara, nu o vinde pe 30 de voturi. Și-a câștigat gradele în teatrele de operații, nu deoarece a venit primul la serviciu. Unul dintre puținii generali români care au condus personal o misiune de luptă în fruntea unor trupe străine. Respectat de americani, respectat de europeni și, esențial, respectat și iubit de militarii români. Felicitari și nervi puternici, domnule general! Mafia nu v-a înfrânt, dar nu înseamnă că nu va mai încerca", a scris Rareș Bogdan pe pagina lui de facebook. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel