Rareș Bogdan: "Fac un apel! S-a ajuns prea departe cu mocirla"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Realizatorul TV Rareș Bogdan cere studenților și profesorilor de la Universitatea Al. Ioan Cuza din Iași să ia atitudine împotriva gafelor lui Tudorel Toader. 

Realizatorul TV Rareș Bogdan a lansat, miercuri seara, un apel către studenții și profesorii de la Universitatea Al. Ioan Cuza din Iași, pentru a lua atitudine împotiva comportamentului din ultimele zile ale lui Tudorel Toader, care a gafat impardonabil. 

"Fac un apel! Universitatea Al. Ioan Cuza din Iași, prima universitate românească, se află în acest moment într-un pericol fantastic din punct de vedere al imaginii publice. Eu cred cu tot respectul pentru școala românească că este nevoie de o reacție imediată, pentru că nu poate fi murdărită de bălăcăreala și de mocirla politică. S-a ajuns mult prea departe!

Cred în acest moment că studenții, senatul Universității, profesorii, comunitatea academică ieșeană și comunitatea culturală trebuie să reacționeze deîndată. Niciodată nu a fost un pericol mai mare pentru Iași ca acum", a spus realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel