Rareș Bogdan a PLÂNS în DIRECT, la aflarea veștii

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a izbucnit în plâns, la Realitatea TV, în momentul în care a comentat decizia CNA de astăzi prin care emisia Realitatea TV va fi oprită timp de 10 minute. 

"Dacă au fost derapaje verbale sunt de acord să ni le asumăm. E impulsul momentului, dar ni le asumăm, dați-ne amendă, dar ce s-a întâmplat astăzi este un prim pas spre închiderea Realității TV. Așa s-a întâmplat cu OTV, așa s-a procedat în Ungaria, în Venezuela, în Rusia. Pentru prima dată se dă închidere de emisie 10 minute, apoi 30 de minute, iar a treia sancțiune înseamnă ridicarea licenței de emisie. E un lucru mult mai grav decât pare. Solicit public intervenția Ambasadelor care cred în libertatea de expresie și a tuturor partidelor de opoziție. Este inadmisibil," a spus Rareș Bogdan.

Citește și Emisia Realitatea TV, SUSPENDATĂ de CNA. DECIZIE de ultimă ORĂ

Apoi Rareș Bogdan a izbucnit în lacrimi:

"Este o lovitură pe care astăzi o primește Realitatea TV, televiziunea românilor onești, televiziune echidistantă, echilibrată. Mâine vor fi ridicați reprezentanți ai opoziției, poimâine vor fi închise site-uri, peste trei săptămâni, dacă mergem în ritmul acesta, va fi restricționat internetul. Aici vrem noi să ajunge? Este absolut incalificabil și nu credeam, repet, nu credeam că voi trăi la 30 de ani de la Revoluție astfel de momente. (începe să plângă n.r.). Vă spun sincer, am lacrimi în ochi de tristețe și de supărare pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu-mi vine să cred ! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel