Râmnicu Vâlcea. O minoră este bătută și umilită în ultimul hal de o altă fată

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Pe una dintre rețelele de socializare a apărut în această seară o filmare în care o minoră umilește și bate o altă fată, de vârstă similară. 

Minora batjocorită este obligată să îngenuncheze și să-și ceară iertare, moment în care este luată la bătaie, fiind lovită cu pumnii și picioarele de către cealaltă fată, sub ochii celorlalți adolescenți care se amuzau și filmau, asistând nepăsători la scenă.

„Ordinara pământului care ești... Și ceilalți care se amuză pe lângă tine niște ordinari fără suflet”, este reacția unui internaut după vizionarea filmării.

În ultimul timp, astfel de scene de „bullying” sunt tot mai prezente în România în rândul minorilor, devenind un adevărat fenomen.

 

Filmarea a stârnit controverse printre internauți

 

Filmarea postată pe Facebook a iscat o serie de comentarii în care fata agresivă este pusă la zid de către internauți, mulți dintre ei făcând referire la cei șapte ani de acasă și la educația primită.

„Luați nenorocita asta cu aere de golancă și ascundeți-o puțin la pușcărie poate îi trec căldurile că face prea urât! În locul părinților fetei bătute și umilite... ce primea nenorocita, vai Doamne, nu cred că rămânea centimetru de piele nevinețit pe ea, cu dinții își trăgea pătura! Târâtura draq! Ce fel de părinți au o astfel de arătare? Autoritățile dorm în papuci de nu se autosesizează? I se vede mutra bine, o pot găsi!”, este un alt comentariu.

Unul dintre cei care a văzut filmarea face chiar o glumă referitoare la coronavirus: „Viitorul României. Eu cred că este binevenit covid19”, scrie acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel