Raluca Turcan: Miercuri PSD va veni în Parlament cu restructurarea Guvernului

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Raluca Turcan, deputat PNL, scrie pe Facebook că PSD va veni săptămâna viitoare, cu restructurarea Guvernului în Parlament.

”Nicolicea e propus la justiție până miercuri, când PSD vine cu restructurarea guvernului în Parlament. L-au folosit ca iepure și ca pretext să poată veni în fața Parlamentului cu un guvern cap coadă după chipul lui Dragnea și util PSD în alegeri și în asaltul de capturare a statului. Fac un apel către orice parlamentar cu simț al răspunderii, în special către ALDE și minorități. Să se gândească de două ori, să cântărească bine. Oricât de atrăgătoare sunt ofertele PSD, ele sunt doar un cântec de sirenă pentru înecarea României, a românilor simpli și cinstiți.

Vă rog, colegi parlamentari, treziți-vă din somnul lipsei de reacție, al complicității pentru că transformați statul într-un monstru care-și sfâșie zi de zi propriii cetățeni. Am încredere maximă că UDMR și Pro-România nu vor vota restructurarea guvernului. De aceea, fiecare vot e important să fie smuls din malaxorul PSD care se învârte împotriva românilor”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel