Puşcăriile din Occident, pline de infractori români

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Ianis Hagi.
Ianis Hagi.
De la începutul anului 3000 de români au fost arestați în străinătate. Datele a fost prezentate de reprezentanţii Ministerului de Externe.

 


De la începutul anului 3.000 mii de români au fost arestați în străinătate, conform Ministerului de Externe. Mulți dintre conaţionali s-au organizat în grupări infracționale bine puse la punct și au dat spargeri de milioane de euro în magazine de lux, în timp ce alții au fost acuzați de trafic de persoane. Unii au lăsat chiar orașe întregi fără curent și transport, după ce au furat cabluri electrice. Ţările în care acţionează cu predilecţie sunt Marea Britanie, Spania și Italia.

 

Unul dintre cei mai cunoscuţi infractori din străinătate este Ioan Clămparu zis și „Cap de Porc”. Acesta a fost considerat timp de mai mulţi ani unul dintre cei mai periculoşi infractori din Spania. Reţeaua pe care a construit-o în decursul a 15 ani i-a adus milioane de euro din trafic de persoane şi droguri. A fost reţinut după o lungă perioadă de filaje şi interceptări de poliţiştii spanioli. A fost condamnat la 30 de ani de închisoare cu executare dar pedeapsa i-a fost înjumătăţită de magistraţii spanioli, după apel.

 

Anul acesta, interlopul a fost extrădat în România. Aici a fost preluat de poliţiştii români şi încarcerat deoarece are de executat o pedeasă de 13 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel