Pune o lămâie cu sare lângă pat: Gestul simplu care te scapă de atât de multe probleme. Și bunicile noastre știau acest secret

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Lămâie și sare în bucătărie și dormitor: cele mai bune sfaturi cu citrice și sare. Și bunicile noastre știau beneficiile unei lămâi lăsate cu sare, peste noapte, lângă pat.

Toată lumea știe că lămâia este un fruct citric, care este benefic pentru corpul uman în multe feluri. Cu toate acestea, nu toată lumea își dă seama că acest citric poate fi folosit nu numai pentru a adăuga "acrișor" la mâncăruri și băuturi.

Iată de ce lămâia și sarea pot fi folosite atât în bucătărie, cât și în dormitor. 

Lămâia conține o mulțime de ingrediente active utile care ajută în cazul hipertensiunii arteriale, greață, febră și multe alte probleme. Fructul este, de asemenea, eficient în lupta împotriva excesului de greutate. Nu uitați de beneficiile lămâii și ale sării pentru gât, o astfel de gustare ajută să scăpați de dureri și de pârțuri.

Pune o lămâie cu sare lângă pat

 

Dacă îți pui o lămâie și sare lângă pat, vei avea un somn mai bun, o stare de spirit mai bună și elimini riscul de a avea mai multe boli.

Mirosul de lămâie și sare te ajută să dormi mai bine și să te trezești energic. În plus, aroma de citrice combate înfundarea nazală și scade tensiunea arterială.

Lămâia și sarea de lângă pat vă ajută, de asemenea, să vă concentrați mai bine, fără a vă perturba sistemul nervos. Persoanele care adorm și se trezesc respirând mirosul de lămâie sunt mai puțin triste și nu suferă de depresie. În plus, citricele ameliorează simptomele de greață și anxietate. Lasă lămâia și sarea în dormitorul tău noaptea și vei uita de stres și de lipsa somnului!

Lămâie și sare pentru pierderea în greutate

 

Lămâile cu sare  sunt foarte bune pentru tractul gastrointestinal. Acestea vă ajută să pierdeți excesul de greutate și să vă îmbunătățiți calitatea pielii. De asemenea, merită remarcat faptul că lămâile cu sare sunt o gustare excelentă, ele sunt un adaos de succes la multe feluri de mâncare.

Pentru a prepara lămâi cu sare veți avea nevoie de: 5 lămâi, sare de bucătărie (o mână) și puțin bicarbonat de sodiu. Fructele proaspete trebuie spălate în apă cu bicarbonat de sodiu și se lasă citricele să se usuce. Apoi se fac două crestături pe părțile laterale ale lămâilor și două crestături în formă de cruce în partea de sus și de jos. Se toarnă sare în găuri și se tasează citricele într-un recipient de sticlă, turnând sarea peste ele. Lămâile sărate pot fi degustate după aproximativ trei zile. Păstrați-le într-un loc întunecat. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel