Pune cinci picături de oțet și jumătate de castravete într-un iaurt. Tenul tău va arăta mai bine ca niciodată!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Pune cinci picături de oțet și jumătate de castravete într-un iaurt. Tenul tău va arăta mai bine ca niciodată!
Pune cinci picături de oțet și jumătate de castravete într-un iaurt. Tenul tău va arăta mai bine ca niciodată!

Deși știm că oțetul este unul dintre aliații din bucătăria noastră, astăzi vom descoperi trucuri de frumusețe interesante cu el. Includem atât oțetul alb, cât și oțetul de mere. În ambele cazuri oțetul ne oferă beneficii diferite, dar rezultate incredibile.

Trucurile de frumusețe cu oțet cuprind o gamă mai largă, care devin cele mai bune remedii făcute în casă pe care le avem. Notează-le pe toate și pune-le în practică!

Dar când folosim oțetul de mere și când îl folosim pe cel alb? Ei bine, este ceva foarte simplu. Pe de o parte, avem oțet alb. Aceasta are albire, precum și proprietăți antibacteriene care ne vor ajuta dinții, pielea sau părul. În timp ce oțetul de mere are substanțe nutritive și cele mai bune calități pentru piele sau păr. 

 

Trucuri de frumusețe cu oțet alb

 

Începem cu sfaturile de frumusețe cu oțet alb. Sunt foarte variate și vă arătăm cele mai importante, precum și simple sau eficiente, astfel încât să le puteți pune în practică cât mai curând posibil.

Curățarea pielii: Pentru a curăța bine pielea, avem acest remediu. Perfect pentru îndepărtarea impurităților și acneei. Pentru aceasta trebuie să amestecați oțet și apă în părți egale. Cu o dischetă din bumbac, îl vei întinde pe față, lăsându-l să acționeze timp de aproximativ 10 minute. Apoi îndepărtați cu apă, uscați și vă veți aplica crema hidratantă obișnuită.

Pori deschiși: dacă aveți pori deschiși, cu siguranță v-ați gândit cum le-ați putea face să se închidă în mod natural. Ei bine, este foarte simplu, trebuie doar să amesteci patru linguri de oțet alb cu sucul unei jumătăți de lămâie. Din nou, îl veți aplica cu ajutorul unei dischete din bumbac și îl veți lăsa să acționeze timp de aproximativ 12 minute.

Pentru petele de piele: În acest caz, vom profita de calitățile de albire a oțetului. Pentru a face acest lucru, trebuie să amestecăm oțet și mușețel în părți egale. Din nou, trebuie să aplicăm pe zonele de tratat, să lăsăm aproximativ 10 minute și să îndepărtăm cu apă.

 

Trucuri de frumusețe cu oțet de mere

 

Balsam: Dacă nu ai un balsam la îndemână sau ai rămas fără cel pe care îl folosești în mod regulat, nu-i nimic! Optează pentru unul de casă. Pentru aceasta trebuie să amestecați o lingură de oțet de mere, cu două de ulei de măsline și trei albușuri de ou. Veți aplica acest amestec pe tot părul, îl veți lăsa să acționeze o jumătate de oră și apoi îl veți îndepărta spălând părul cu multă apă.

Mască facială: pentru a reîmprospăta puțin pielea feței și pentru a o face să arate ca niciodată, trebuie să faceți această mască. Aveți nevoie de o jumătate de iaurt natural, o jumătate de castravete și aproximativ 5 picături de oțet de mere. Mixezi totul bine și îl aplici pe față. O vei lăsa să se odihnească aproximativ 15 minute și o vei elimina cu apă.

Împotriva mătreții: Mătreața este, de asemenea, destul de enervantă și, uneori, remediile pe care le avem pe piață nu sunt întotdeauna atât de eficiente pe cât am putea crede. Deci, în acest caz trebuie doar să amestecați apă și oțet în părți egale. Vă veți spăla părul ca de obicei și apoi trebuie să vă masați scalpul cu acest amestec. O lăsați aproximativ 8 minute și clătiți din nou cu apă.

Desigur, dacă aveți pielea foarte sensibilă, încercați mai întâi o doză mică de oțet. Deoarece vă poate da o reacție alergică. Deci, dacă îl aplicați pe față și observați că mâncărime sau înțepături, nu mai așteptați și îndepărtați-l cât mai curând posibil. Pentru că nu toate tipurile de piele sunt la fel și fiecare poate reacționa în moduri total diferite.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel