Pui pe varză - combinația la care nu te-ai fi gândit, pentru o cină rapidă și dietetică. Doar 140 Kcal!

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Pui pe varză - combinația la care nu te-ai fi gândit pentru o cină rapidă și dietetică. Doar 140 Kcal!
Pui pe varză - combinația la care nu te-ai fi gândit pentru o cină rapidă și dietetică. Doar 140 Kcal!

O cină rapidă și dietetică: Pui pe varză. Pregătiți puiul așa și puneți-l la cuptor. Doar 140 Kcal!

Să găsești o rețetă care să te facă să vrei să o prepari în fiecare zi nu este niciodată ușor. Pentru că a mânca exact același lucru la nesfârșit poate deveni plictisitor. Dar, datorită acestei rețete de pui, puteți fi siguri că acest lucru nu se va întâmpla, deoarece este un fel de mâncare deosebit de gustos și delicios, care va face pe toată lumea să mai ceară o porție.

Acesta este cu siguranță un fel de mâncare pe care îl puteți aduce la masă în timpul prânzului sau al cinei cu prietenii, mai ales dacă scopul vostru este să pregătiți ceva care să lase gura apă oaspeților.

Iar dacă te-ai decis să ții o dietă pentru a te menține în formă, vei fi încântat să afli că acesta este un fel secundar destul de slab caloric care îți va încânta gusturile. În plus, procedura de pregătire nu necesită abilități de expert în gătit, iar datorită simplității sale, poate fi realizată și de cei care au făcut întotdeauna doar dezastre în bucătărie.

Rețeta pentru pui pe varză la cuptor, dietetică și gustoasă

 

Timp de preparare: 20 minute
Timp de gătire: 40-45 minute
Timp total: 1 oră
Porții: 6
Calorii: 140 per porție

Pui pe varză, la cuptor

 

Ingrediente


100 g brânză rasă cu conținut scăzut de grăsime
6 linguri de smântână
4-5 roșii cherry tăiate felii
3 piepturi de pui
1 varză
1 linguriță de muștar franțuzesc
piper și sare, după gust
mărar tocat, după gust


Pregătire

Mai întâi se taie varza în felii de aproximativ 1 cm grosime (trebuie să iasă 6 felii), se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se condimentează cu sare și se lasă deoparte.

Acum se taie pieptul de pui în felii, se acoperă cu folie alimentară, se bate cu un ficățel pe ambele părți, apoi se condimentează cu sare, piper negru și piper roșu (întotdeauna pe ambele părți).

Acum se garnisește varza cu 3 linguri de smântână, apoi se acoperă cu piepturile de pui, care trebuie umplute cu 3 linguri de smântână amestecată cu muștar.

După ce s-a făcut acest lucru, se decorează cu 4 felii de roșii cherry, apoi se acoperă totul cu o foaie de hârtie de copt umedă și stoarsă și folie de aluminiu alimentar.

La final, se coace în cuptorul preîncălzit timp de 30-35 de minute la o temperatură de 200°C, apoi se adaugă brânza și se lasă încă 10-15 minute.

Când puiul este gata, se așază pe farfurii, se presară cu mărar și se aduce la masă.

În cel mai scurt timp, veți avea o cină dietetică bogată în proteine, cu conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați, perfectă pentru persoanele care țin dietă și diabetici.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel