PSD, un nou ATAC la Iohannis: "Are mai multe dosare penale decât un interlop"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Senatorul PSD Liviu Tit Brăiloiu spune că președintele Iohannis este ipocrit atunci când vorbește despre "penalii" din PSD-ALDE, având în vedere că a acumulat mai multe dosare penale decât un clan interlop.

Senatorul PSD a menționat într-o declarație politică prezentată în plen că șeful statului a comis "fapte nedemne, prevăzute de Codul Penal și săvârșite conștient, la lumina orbitoare a zilei, pe timpul multelor mandate de primar al Sibiului".

Brăiloiu a invoct "istoria celor 27 de dosare penale acumulate în perioada 2002-2018 (după unele surse, 44 de dosare), istorie întunecată și greu descifrabilă în hățișul încâlcit al actelor false întocmite de funcționari corupți sub oblăduirea și în folosul direct al primarului mult lăudat".

"Definitorie pentru caracterul și acțiunea politică a domnului Klaus Iohannis este ipocrizia fără margini. În pofida de netăgăduit a dosarelor penale înregistrate începând de la cele mai mici unități de parchet și până la nivelul structurilor centrale ale DNA și DIICOT, al căror număr nu este egalat nici de cel al clanurilor interlope, Iohannis susține cu emfază că nu este parte în niciun dosar penal", a mai spus senatorul PSD.

"Simțind strângerea lațului în jurul faptelor sale ilegale și știind că singura amânare posibilă a deznodământului legal este imunitatea funcției, a declanșat în mod penibil, încă din primăvara acestui an, o furibundă campanile electoral pentru obținerea unui nou mandate. Metoda predilectă este continuarea jignirii și umilirii liderilor coaliției PSD-ALDE, folosind expresii gen "niște infractori cocoțați în fruntea partidelor", adaugă senatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel