PSD, RĂZBOI pe Facebook cu Iohannis. "Cine l-a lăsat pe Ștefănescu singur în birou?"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

PSD îi cere președintelui Klaus Iohannis o serie de explicații pe... Facebook. Gestul nu a trecut neobservat de internauți, care au taxat rapid mesajul. 

PSD i-a cerut președintelui Klaus Iohannis, într-o postare pe contul oficial de Facebook, "să dea o explicaţie rezonabilă cetăţenilor privind blocajele sistematice din ultima perioadă", adăugând că "activitatea guvernamentală și interesele țării nu pot sta la cheremul Președintelui".

"Iohannis este dator să dea o explicaţie rezonabilă cetăţenilor privind blocajele sistematice din ultima perioadă! Activitatea guvernamentală și interesele țării nu pot sta la cheremul Președintelui. Îi reamintim domnului Iohannis că ar trebui să reprezinte și să respecte TOȚI românii, nu doar pe cei care susțin PNL", este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Partidului Social Democrat. 

Citește și: Codrin Ștefănescu: "Iohannis se vrea SUSPENDAT. Trebuie să decidem cât mai urgent"

Internauții au taxat rapid mesajul. "Cine l-a lăsat pe Ștefănescu singur în birou?", "Admin-ul paginii era beat?" sau "Cine a primit drepturi de administrator pe cont, trebuie dat afară imediat!".

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, că va refuza a treia oară propunerile de miniștri, ultima variantă înaintată de premierul Viorica Dăncilă fiind Lia Olguța Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării și Mircea Drăghici la ministerul Transporturilor.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel