PSD pune mâna și pe BNR

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Mugur Isărescu a anunțat luni că se va retrage de la conducerea BNR, după terminarea mandatului de guvernator, în 2019, adică peste mai puțin de un an.

În acest fel, Liviu Dragnea va putea să pună mâna pe o instituție la care a râvnit în ultimul an. Și spun asta pentru că la cum arată în acest moment opoziția, nu cred că eset în stare să ducă acest război pe viață și pe moarte pentru Liviu Dragnea.

Din momentul în care președintele PSD va pune mâna pe Banca Națională, rezerva națională și moneda vor fi în pericol. Atunci să vezi cum se va da drumul la tiparniță. Dacă cineva credea că mai rău nu se poate, este posibil să se înșele. Se poate!

Și pentru că Liviu Dragnea a declarat în ultimele zile de mai multe ori că nimeni nu a avut nicio problem cu BNR, iată doar câteva declarații care demonstrează contrariul. Sau poate aceste atacuri au avut ca scop tocmai anunțul de astăzi al lui Isărescu.

Ce a zis Liviu Dragnea:

20.04.2018

Atac dur al lui Liviu Dragnea la adresa BNR

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a atacat dur BNR, afirmând că declaraţii ale reprezentanţilor acesteia, ale preşedintelui şi ale liderilor opoziţiei "prea sunt coordonate", informează news.ro.

„Încerc să înţeleg, prea seamănă, prea sunt coordonate unele acţiuni de la BNR, unele declaraţii ale preşedintelui, ale liderilor din opoziţie, ştiri false. Poate cineva e nervos că România chiar începe să-şi folosească potenţialul propriu în propriul interes. Îi dă la picioare şi României, şi nouă, şi mie în primul rând, normal, preşedintele partidului”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

19.04.2018

Liviu Dragnea: Oameni care lucrează la BNR fac tot felul de previziuni publice care aduc deservicii României

Păi cum poţi să vii să spui aşa ceva? L-a pus Mugur Isărescu, a făcut-o de capul lui? Chiar dacă a făcut-o de capul lui, nu vorbeşti ca persoană fizică, e vorba de un mesaj din partea Băncii Naţionale. Asta poate să producă deservicii serioase României. Nu ia nicio măsură BNR, conducerea BNR? Înseamnă că îşi asumă aceste declaraţii. (…) Sub nicio formă nu sunt de acord că inflaţia provine din politicile de creştere a veniturilor românilor”, a declarat Dragnea, la Antena 3, referindu-se la economistul-şef al BNR, Valentin Lazea, care a declarat recent că România va avea cel mai mare deficit de cont curent din UE după ieşirea Marii Britanii şi că va fi cel mai expus stat european în cazul declanşării unei crize internaţionale, conform Agerpres, B1.

20 februarie 2018

Dragnea, ATAC DUR la adresa Băncii Naționale: „Aștept niște răspunsuri” "E bine să întrebaţi şi Banca Naţională. Eu o să trimit o scrisoare domnului guvernator şi aştept nişte răspunsuri. Aş vrea să văd şi care a fost implicarea BNR în asta pentru că e o chestie foarte serioasă. Trebuie nişte răspunsuri." Evz

29 februarie 2018

Dragnea pune tunurile pe BNR: Politica monetară a BNR se face cu Guvernul și Parlamentul.

 „Nu vreau să intru în dialog deocamdată cu guvernatorul BNR”, a spus Dragnea, la Focșani. Revista 22

Ce spunea premierul PSD, Tudose

Premierul Mihai Tudose, atac la adresa băncilor: ”Terente era copil pe lângă voi!”

Tudose, un nou atac la BNR: M-am săturat ca nişte oameni de pe acolo să arunce în aer tot felul de lucruri publice

PSD, război TOTAL cu oficialii BNR: SABOTAJ pentru Mugur Isărescu

Am luat la întâmplare câteva titluri, dar sunt zeci de astfel de declarații – de la Piperea la lideri PSD, e necesară doar o simplă căutare pe google.

Oare se poate mai jos de atât?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel