Codrin Ștefănescu, despre revocarea lui Kovesi: Nu Iohannis a revocat-o pe Kovesi, ci sistemul. Și-au SACRIFICAT un om de bază

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Modul în care Klaus Iohannis a ales să o demită pe Laura Codruta Kovesi de la șefia DNA, prin purtatorul său de cuvânt, a fost criticat și ironizat de Codrin Ștefănescu

Codrin Stefanescu a declarat  la Antena3, ca Iohannis și "sistemul" au ales să sacrifice un om de bază de frica suspendării.

"Lucrurile stau cam așa, cum le vedem noi. Nu Iohannis a revocat-o pe Kovesi, ci sistemul. Sistemul a făcut niște calcule, că nu brusc vine Iohannis dupa 31 de zile și dă un comunicat prin dna Puscalau (Madalina Dobrovolschi, fosta Puscalau, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale) . Sistemul a făcut niste calcule și au zis 'dacă vine Tăriceanu interimar și ne demite pe toti prin decret? Nu mai bine sacrificam noi un om și ne luăm după revansa cu PSD-ALDE?'.

Decizia nici macar nu a venit să o prezinte Iohannis, cu bărbătia în inimă. Nu! A chemat-o pe dna Puscalau să își asume ea. E de-un penibil total!", a declarat, la Antena3, Codrin Stefanescu.

"Pur si simplu și-au sacrificat un om de bază și probabil că pregatesc altceva în perioada imediat următoare", a spus Stefanescu.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel