PSD-iștii, atacuri în serie la Ecaterina Andronescu, după ce i-a cerut demisia lui Dragnea

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

PSD-iștii au lansat atacuri în serie asupra Ecaterinei Andronescu, cea care a cerut demisia lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă. 

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat marţi că recentele afirmaţii ale Ecaterinei Andronescu, care a solicitat demisia lui Liviu Dragnea de la şefia partidului, nu fac bine PSD, ci "servesc opozanţilor şi detractorilor partidului. 

"Doamna Ecaterina Andronescu este un personaj de referinţă în istoria PSD, care a îndeplinit diverse sarcini, care a fost ministru în guvernele PSD şi care a avut o conduită exemplară pentru noi, membrii de partid. Poate acum, după atâţia ani de experienţă ar trebui să evite astfel de declaraţii care servesc opozanţilor şi detractorilor noştri", a menţionat Dumitru Buzatu. 

El a declarat că în această perioadă trebuie să se remarce efectul pozitiv al guvernărilor PSD asupra majorităţii populaţiei şi nu să fie făcute astfel de declaraţii care fac rău partidului. 

Daniel Florea: Sunt mâhnit 

De asemenea, preşedintele organizaţiei PSD Sector 5, Daniel Florea, se declară mâhnit şi revoltat de faptul că senatorul social-democrat Ecaterina Andronescu i-a cerut liderului PSD Liviu Dragnea să facă un pas în spate, susţinând că în acest fel fostul ministru al Educaţiei ar fi devenit "o portavoce" a adversarilor politici. 

"Aţi avut toată susţinerea partidului pentru funcţiile publice numeroase pe care le-aţi ocupat. Sigur sunt mulţi profesori universitari care şi-ar fi dorit şi ar fi meritat şansa pe care dumneavoastră aţi avut-o în repetate rânduri. Acum, când din motive pe care şi dumneavoastră le ştiţi foarte bine, nu mai aveţi această susţinere, strugurii sunt acri. Sunt profund mâhnit şi revoltat că aţi ajuns azi o portavoce a adversarilor noştri politici şi că negaţi realităţi economice şi sociale evidente care se datorează exclusiv guvernării PSD: creşterea pensiilor, creşterea cu 14% a salariului mediu în prima jumătate a acestui an, înfiinţarea a aproape 90.000 de noi locuri de muncă, reducerea şomajului la cea mai scăzută cotă istorică, cea mai mare creştere economică trimestrială din Europa", a scris primarul Sectorului 5, pe Facebook. 

El a adăugat că Ecaterina Andronescu îl atacă pe liderul PSD "exact în modalitatea descrisă" luni în discursul preşedintelui Klaus Iohannis. Daniel Florea şi-a exprimat convingerea că legitimitatea guvernării este dată numai de votul cetăţenilor, democratic exprimat şi că guvernarea "nu se câştigă prin atacuri mediatice care să încurajeze manifestări anarhice". 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel