PSD, decizie luată în CEx cu privire la votul de învestire pentru Guvernul Orban II

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

PSD a decis în ședința CEx de astăzi ce va face în ziua votului pentru învestirea Guvernului Orban 2.

Comitetul Executiv al PSD a votat, miercuri, să boicoteze învestirea Guvernului Orban 2 prin neprezentarea lunea viitoare, în sala plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi, potrivit surselor citate. Social-democrații motivează că trebuie așteptată decizia CCR privind conflictul Președinție-Parlament cu privire la desemnarea lui Ludovic Orban ca premier, pentru a doua oară de către Klaus Iohannis.

Ludovic Orban a declarat, marți, că nu poate garanta sută la sută că va fi cvorum în plenul reunit de luni pentru votul de învestire a Guvernului, pentru e posibil să fie „pesediști care vor chiuli de la serviciu”.

Votul de învestire a Cabinetului Orban 2 în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului urmează să fie dat luni, 24 februarie, de la ora 16.00.

Tot luni, Curtea Constituțională are pe ordinea de zi a ședinței sesizarea conflictului între președintele Klaus Iohannis și Parlament privind desemnarea pentru a doua oară a lui Ludovic Orban în funcția de premier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel