Protest 10 august. SRI, informări despre posibile violențe, cu o zi înainte

Narcis Popa |
Data publicării:

Claudiu Manda a prezentat concluziile după ce Eduard Hellvig, directorul SRI a fost audiat la comisia din Parlament timp de opt ore. Printre temele abordate s-a numărat și protestul din data de 10 august. 

Manda spune că directorul SRI Eduard Hellvig le-a spus în comisia de control din Parlament că au existat mai multe informări emise de către Serviciul Român de Informații cu privire la posibile violențe la protestul Diasporei din data de 10 august. 

"Am înțeles ca una dintre informări viza posibilitatea ca la acest miting să escaladeze și să apară violențe. Prima notă a fost trimisă pe data de 9 august către mai multe instituții și structuri. Înainte de data de 9 a mai existat o comunicare și am înțeles că au mai fost prezentate date, un material-sinteză trimis către Ministerul de Interne, consilierul președinției, Jandarmerie și alte structuri. Au fost două pe data de 9 august. Au mai existat și altele în timp real atât timp cât exista în acea structură de management un reprezentat al SRI," a spus Claudiu Manda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel