Protest 10 august. Gorghiu: Carmen Dan nu și-a dat încă demisia ?

Narcis Popa |
Data publicării:

Alina Gorghiu spune că ministrul de Interne, Carmen Dan ar fi trebuit să-și dea urgent demisia. Similar ar trebui să procedeze și șeful Jandarmeriei spune senatorul PNL.  

Iată mesajul Alinei Gorghiu:

A trecut o noapte și Carmen Dan, ministrul de interne, nu și-a dat demisia?! 
Este inadmisibil cum forțele de ordine, care aveau obligația ca situația să nu degenereze în acte de violență la protest, s-au folosit de un număr restrâns de huligani pentru a-și motiva acțiunile împotriva manifestanților pașnici.

Este incalificabil cum guvernanții au ales să ordone gaze lacrimogene și tunuri de apă pentru a ne transmite mesajul că trebuie să ne obișnuim cu bătaia și cu opresiunile dacă nu suntem de acord cu Tovarășul Iliescu...ups Dragnea.

Lucrurile sunt clare, s-a lucrat bine și etapizat în birourile din Kiseleff pentru a se justifica intervențiile în forță împotriva celor care spun "Așa nu se mai poate!", pentru a se justifica de ce tineri, bătrâni și părinți cu copii în brațe au fost fugăriți pe străzile Capitalei și prin magazine de către jandarmii acestor vremuri care au readus modelul de acțiune al minerilor anilor '90.

Ghinionul LOR este că imaginile surprinse în cele mai dramatice momente ale protestului sunt martori de necontestat a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat vineri seara în Capitală.

Doar PSD își mai închipuie că poate mima o democrație autentică apelând la violențe greu de admis, transformate în acte de eroism de televiziunile prietene. Această situație trebuie să înceteze de urgență, iar vinovații trebuie să răspundă!

Solicit demisia imediată a ministrului de Interne și a șefului Jandarmeriei pentru că au ales să gestioneze neprofesionist dreptul de liberă exprimare a oamenilor, drept conferit prin Constituție," a scris Alina Gorghiu pe contul său de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel