Protest 10 august. Gorghiu, atac devastator: Cât tupeu să ai să dai vina pe victime

Narcis Popa |
Data publicării:

Alina Gorghiu a lansat un atac furibund după ce ministrul de Interne Carmen Dan a oferit primele explicații în privința intervenției Jandarmeriei la nouă zile după incidente. 

"Cât tupeu trebuie să ai să dai vina pe victime pentru tot ce a fost în Piața Victoriei pe 10 august! De la cine a învățat Dragnea cum să facă propagandă? De la regizorii mineriadelor? Cum să afirmi că zeci de mii de oameni pașnici au trecut prin acele atrocități numai pentru faptul simplu că au participat la manifestația diasporei, dar altfel sunt numai 5 cazuri în care autoritățile au făcut greșeli.

Descalificant să stai 9 zile ascunsă și apoi să apari duminică seara pentru a susține așa ceva!

Evident că a fost vorba despre o reacție disproporționtă a autorităților. Într-o piață plină cu zeci de mii de oameni au existat 1000 de provocatori. Dar gazele și bastoanele au fost folosite fără discernământ, până la urmă toți manifestanții au fost agresați de forțele de ordine și peste 400 de oameni au avut nevoie de ajutor medical. De ce nu se dau explicații despre toate aceste lucruri?

Cât mai pot sta în astfel de funcții Viorica Dăncilă și Carmen Dan? Scrisoarea de vineri către Comisia Europeană și declarația de presă de duminică au adus această guvernare la punctul cel mai jos imaginabil! E clar pentru toți că Dragnea le împinge la astfel de gesturi dar nu pot să înțeleg cum de PSD mai acordă sprijin acestui grup mic care se agață de putere cu orice preț. Aceste două persoane trebuie să plece urgent din funcțiile lor, la fel Dragnea, sponsorul lor politic!" a scris Alina Gorghiu pe contul său de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel