Protest 10 august. Gabriela Firea: Unde, în lumea civilizată se întâmplă asta?

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea a vorbit pentru prima oară despre protestul Diasporei, care a avut loc la București, pe data de 10 august. 

Ea este revoltată și susține că persoanele care s-au autoproclamat organizatori ai mitingului și-au retras responsabilitatea în ultimul moment. 

"În timpul protestelor eu nu am fost în București. Eram în deplasare oficială. Dar unde în lumea civilizată se mai întâmplă ca o persoană care depune o cerere de autorizație, să și-o retragă după ce primește autorizație? De ce nu își asumă nimeni răspunderea? Fug toți de responsabilitate. Ne trimite în scris că renunță la organizare. Nu se poate așa ceva. Cred că avem toți ceva de învățat din ce s-a întâmplat la aceste proteste," a spus Gabriela Firea la începutul ședinței de Consiliu General a Municipiului București. 

Reamintim că Emanuel Cioacă, cel care conduce Federația Românilor de Pretutindeni a anunțat că a depus o cerere pentru a obține autorizație pentru mitingul din 10 august, pentru ca ulterior să renunțe, anunțând și în scris primăria București despre acest aspect. 

Cu toate acestea, la mitingul Diasporei din 10 august au fost peste 100 000 de oameni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel