Protest 10 august 2019. Jandarmeria: „NU sunt TUNURI cu APĂ în Piaţa Victoriei”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, spune că autospecialele cu tunuri de apă nu au fost aduse în zona unde au loc protestele.


„Organizatorul acestei manifestaţii a anunţat un număr destul de mare de persoane. Este firesc şi este normal ca să avem efective suficiente, ca număr suficient pentru a putea gestiona tot ce înseamnă măsuri de ordine publică pe un perimetru destul de mare şi cu un număr foarte mare de persoane.

Citește și Protest 10 august 2019. LIVE UPDATE: Se întâmplă acum în Piața Victoriei. Cele mai importante informații

Asta nu înseamnă că acei oameni vor intra în dispozitiv efectiv sau că dispozitivul nostru are rolul de a intimida pe cineva sau... Din contră, sunt măsuri preventive care au fix acest scop şi acela de a asigura protecţia şi siguranţa tuturor.

Tot în mediul online a fost vehiculată această informaţie că au fost aduse tunuri cu apă în Piaţa Victoriei. Nu sunt tunuri cu apă sau, mă rog, aşa cum le spune lor, autospeciale pentru combaterea dezordinii publice, nu sunt în Piaţa Victoriei, sunt la sediul unităţilor, sunt în locuri unde stau în mod frecvent de cele mai multe ori.

Citește și JANDARMII au verificat o MAȘINĂ din Piaţa Victoriei, după un apel la 112. Protestatarii au acuzat o diversiune

Deci ele nu sunt în misiune. În cazul în care... şi nu-şi doreşte nimeni să fie folosite aceste tunur,i vă vom anunţa din timp. Important e că ele sunt în cazărmi, în unităţi militare, acolo unde le este locul în mod normal", a precizat Enache.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel