Propaganda rusă spune că Viorica Dăncilă este "omul politic român al anului 2018"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Propaganda rusă o vede pe Viorica Dăncilă politicianul anului 2018. Sputnik, site controlat şi sponsorizat de Kremlin, a publicat un articol laudativ la adresa premierului lansând un sondaj în care o propune pentru titlul de "omul politic român al anului 2018".

"Un om politic s-a dovedit o uriașă supriză, dovedind calm, pricepere și, peste toate, un nivel al demnității mult peste ce am văzut în ultimii ani", scrie Sputnik despre Dăncilă.

"Prima femeie din istoria ţării care conduce Guvernul a avut intervenţii memorabile în Parlament, în cadrul unor manifestări interne şi internaţionale, la şedinţele Cabinetului sau în diverse interviuri şi conferinţe de presă", se arată în articol.

Viorica Dăncilă a devenit prefera propagandei ruseşti după discursul din Parlamentul European în care premierul a afirmat că nu a venit să dea socoteală. Sputnik a declarat imediat momentul drept unul istoric, afirmând că "sunt cuvinte pe care niciun premier sau șef de stat român nu a mai avut curajul să le rostească în fața Europei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel