Prognoza meteo, 10 februarie 2022. ANM anunță o creștere a temperaturilor în România

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Prognoza meteo, miercuri 16 martie. Frigul persistă, iar cerul este înnorat în toată țara
Prognoza meteo, miercuri 16 martie. Frigul persistă, iar cerul este înnorat în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie prevede mâine o zi frumoasă. Vântul se mai domolește, iar gradele din termomentre vor urca până la maxima de 15 grade. Temperaturile minime se vor situa între -3 și 4 grade Celsius, iar în majoritatea regiunilor țării, vremea va fi senină.

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru ziua de joi, 10 februarie, 2022. Astfel, temperaturile vor crește în cele mai multe zone ale țării, fiind chiar peste media normală a perioadei în care ne aflăm. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în sud-vestul României. Cerul va fi variabil și sunt posibile precipitații slabe, predominant ninsori la munte și ploi în Maramureș.

 

Prognoza meteo, 10 februarie. Cum va fi vremea în toată România

 

În noaptea aceasta, norii vor fi prezenți în centrul, nordul și nord-estul țării, unde vor fi precipitații slabe. Doar în nordul Carpaților Orientali vor fi predominant ninsori, mixte în Maramureș și sub formă de ploaie și trecător lapoviță în Transilvania. Izolat vor fi depuneri de polei. În special în regiunile sudice, dar și pe restul teritoriului, cerul va fi senin.

Față de zilele trecute, vântul va sufla slab și moderat. Doar în zona înaltă de munte din Carpații Orientali, vor exista intensificări, unde rafalele vor depăşi 70…80 km/h.. Pe suprafețe restrânse, spre finalul zilei, va fi ceață.

Gradele din termometre vor indica în general temperaturi de primăvară, maxima fiind între 8 și 15 grade cu cele mai ridicate valori în sud-vest. Minimele nu vor scădea sub -7 grade în depresiunile intramontane, și vor fi în jur de 4-5 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. Pe suprafețe mici la începutul zilei şi local noaptea, se va forma ceață.

 

Prognoza meteo, 10 februarie. Vremea în Capitală

 

Bucureștenii vor avea parte mâine de o zi frumoasă. Cerul va fi senin, iar soarele își va afce simțită prezența din plin. Maxima va fi de 13, 14 grade Celsius. Cel mai frig va fi la începutul zilei, însă temperatura nu va scădea sub 0 grade. Tot de dimineață, dar mai ales la noapte se va instaura ceața în oraș. Vântul va sufla slab și moderat în special în zona periurbană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel