Profesori români, convocați de un inspector şcolar general la un curs de numerologie

Selena Costea, noul inspector şcolar general din judeţul Galaţi, le-a cerut cadrelor didactice să ia parte la proiectul online ”Numerologia o 9 legătură dascăl - elev”. Adresa oficială cu solicitarea a ajuns în toate şcolile din judeţ.

Proiectul, adresat cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ, este iniţiat de Asociaţia Numerolorgilor din România şi se va desfăşura online, pe platforma zoom, în cursul zilei de vineri, 8 ianuarie, între orele 18.00 şi 21.00.

Numerologia nu are însă legătura cu matematica, așa cum mulți am fi tentați să credem. Reprezintă o știință a numerelor, care, apelând la complicate legi ale matematicii astrale, servește astrologilor pentru definirea destinului uman.

Iar absurdul nu se oprește aici. Întrebată dacă ar semna și o adresă a asociației clarvăzătorilor: „Nu vă pot răspunde până nu văd solicitarea”.

NUMEROLOGIA, ca legătură între dascăl şi elev

 

Selena Costea, învăţătoare la Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Lieşti, a fost numită inspector şcolar general adjunct în luna iunie a anului trecut, cu susţinerea Partidul Național Liberal. Ea conduce Inspectoratul Școlar Județean Galați, cu mandat provizoriu, din data de 21 decembrie 2020, după ce Onuţ Atanasiu, fostul inspector general, a fost nevoit să renunţe la funcţie, deoarece a fost ales deputat.

Informația a fost publicată de către Dan-Cătălin Predescu, jurnalist la Viața Liberă: „Noul inspector şcolar general al Galaţiului, Selena Costea, promovează printre profesori NUMEROLOGIA, ca legătură între dascăl şi elev. Ce atâta istorie sau geografie, că astea şi-aşa sunt pe cale de dispariţie din programa şcolara. Numerologia e baza viitoarei societăţi idiocracy”.

2. -imagine fara descriere- (nuerologie.PNG)

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy