Prințul Harry și Meghan, prima declarație după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer

Cristina Iacob |
Data publicării:
Printul Harry si Meghan Markle
Printul Harry si Meghan Markle

Lui Harry și Meghan li s-au alăturat liderilor mondiali și celebrităților pentru a împărtăși mesaje de sprijin pentru Prințesa de Wales, după ce aceasta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer.

Prințesa a anunțat vineri seară că a fost diagnosticată cu cancer. Deși inițial s-a crezut că afecțiunea sa nu este canceroasă, în urma unei intervenții chirurgicale abdominale i s-a descoperit cancer în organism, iar acum se află în "primele etape" ale chimioterapiei preventive. Ea nu a confirmat tipul de cancer.

Socrul lui Kate, regele Carol al III-lea, este și el supus în prezent unui tratament împotriva cancerului, după ce a fost diagnosticat la începutul acestui an.

Zvonurile despre absența lui Kate au apărut încă din ianuarie, când s-a anunțat că Kate a fost internată în spital pentru o "operație abdominală planificată". Oficialii palatului au refuzat să dezvăluie motivul intervenției chirurgicale, dar au spus că Middleton va rămâne în spital timp de două săptămâni și că este puțin probabil să revină la îndatoririle sale publice până după Paște.

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit că suferă de cancer într-un videoclip emoționant: „Au fost două luni incredibil de grele”

Kate Middleton a declarat că și-a dorit timp să le explice celor trei copii ai săi, George, Charlotte și Louis, „pentru a-i asigura că va fi bine”, după câteva săptămâni de speculații cu privire la sănătatea ei.

Ducele și ducesa de Sussex au împărtășit un mesaj de sprijin pentru cumnata lor într-o declarație, spunând: „Dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familie și sperăm că vor putea face acest lucru în mod privat și în pace”, relatează Sky News. 

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel