Kate Middleton a dezvăluit că suferă de cancer într-un videoclip emoționant: „Au fost două luni incredibil de grele”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Palatul Kensington răspunde la 10 întrebări despre Kate Middleton: Ce fel de tumoare are? Ce tratament urmează?  / Foto: Instagram
Palatul Kensington răspunde la 10 întrebări despre Kate Middleton: Ce fel de tumoare are? Ce tratament urmează? / Foto: Instagram

Într-un videoclip emoționant, Kate Middleton, Prințesa de Wales, care este căsătorită cu moștenitorul tronului britanic, prințul William, a declarat că are cancer. Deși inițial s-a crezut că afecțiunea sa nu este canceroasă, în urma unei intervenții chirurgicale abdominale i s-a descoperit cancer în organism, iar acum se află în "primele etape" ale chimioterapiei preventive. Ea nu a confirmat tipul de cancer.

"Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut o echipă medicală fantastică care a avut mare grijă de mine, lucru pentru care sunt foarte recunoscătoare", a spus ea în înregistrarea video, care ar fi fost înregistrată miercuri la Windsor.

Socrul lui Kate, regele Carol al III-lea, este și el supus în prezent unui tratament împotriva cancerului, după ce a fost diagnosticat la începutul acestui an.

Zvonurile despre absența lui Kate au apărut încă din ianuarie, când s-a anunțat că Kate a fost internată în spital pentru o "operație abdominală planificată". Oficialii palatului au refuzat să dezvăluie motivul intervenției chirurgicale, dar au spus că Middleton va rămâne în spital timp de două săptămâni și că este puțin probabil să revină la îndatoririle sale publice până după Paște.

În aceeași zi în care a fost dezvăluită intervenția chirurgicală a lui Kate, s-a anunțat separat că Regele Charles a fost supus unui examen medical pentru o "prostată mărită". Doar câteva săptămâni mai târziu, Palatul Buckingham a dezvăluit că Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, conform Variety.

 

Declarația prințesei 

 

"Am vrut să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, personal, pentru toate mesajele minunate de susținere și pentru înțelegerea voastră în timp ce m-am recuperat după operație.

Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut parte de o echipă medicală fantastică, care a avut mare grijă de mine, lucru pentru care sunt foarte recunoscătoare.

În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, se credea că afecțiunea mea nu era canceroasă. Operația a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au arătat că era prezent un cancer. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă, iar acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament.

Acest lucru a fost, desigur, un șoc imens, iar eu și William am făcut tot ce am putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii.

După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a putea începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.

Așa cum le-am spus, sunt bine și devin din ce în ce mai puternic în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec: în mintea, corpul și spiritul meu. Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de confort și de reasigurare. La fel ca și dragostea, sprijinul și bunătatea pe care mi le-ați arătat atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi.

Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem nevoie acum de timp, spațiu și intimitate în timp ce eu îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment de bucurie profundă și aștept cu nerăbdare să mă întorc atunci când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă.

În acest moment, mă gândesc, de asemenea, la toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri", spune Kate Middleton.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel