Primele imagini cu PROTESTATARUL MORT la o săptămână de la GAZAREA din Piața Victoriei

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Au apărut primele imagini cu protestatarul care a murit la o săptămână după ce a participat la protestul din 10 august.

Ilie Gazea avea 62 de ani și era din Teleorman. Potrivit medicilor, el a ajuns la Spitalul Alexandria cu hemoragie digestivă superioară.

Mădălina Roșca scrie pe Facebook că a stat de vorbă cu un alt protestatar din grupul cu care venise Ilie Gazea.

"De anul trecut, de cand am început să filmam in Teleorman cu Passport Productions , ne-am facut multi prieteni în județul lui Dragnea.

Unul dintre ei, caruia-i spunem Şoimul, ne-a trimis adineauri acest video de la protestul din 9 august. Mi-a spus că pot sa il vad pe prietenul lui, Ilie Gazea, care a murit azi-noapte: "cu pălărie, se uita in camera, eu filmez"", scrie Rășca.

Potrivit acestora, lui Ilie i-a curs sânge pe nas, i s-a facut rau. "Cu toate astea, a doua seara, pe 11 august, au încercat sa organizeze un alt protest la Turnu Măgurele. M-a impresionat determinarea lor. Prietenul nostru din Turnu, Şoimul, mi-a povesit ca vecinul lui Ilie a murit. Inteleg ca hemoragia nu s-a mai oprit si ca a inchis ochii azi noapte în Spitalul Județean din Alexandria”,  relatează Mădălina Roșca, pe Facebook, după ce a stat de vorbă cu unul dintre protestatarii din grupul bărbatului care a murit.

“Nu stiu ce simt acum soția si cei doi copii ai lui Ilie. Nu stim nici ce legătură ar putea fi intre gaze si hemoragia digestiva a lui Ilie Gazea.

Se cerceteaza. In acest moment cea mai importanta este încrederea, increderea ca se va afla adevarul. Iar pentru a recladi increderea oamenilor in aceasta investigație intelept ar fi ca ea sa fie mutată din județul capturat”, adaugă ea.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel