”Prime Day” - 13 și 14 octombrie

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

Prime Day, cunoscutul eveniment anual al Amazonului, va începe pe-13 octombrie la ora 00.00 și va dura până la sfârșitul zilei de 14. Ofertele, peste un milion, își așteaptă clienții Prime din întreaga lume.

Într-un comunicat, Amazon precizează că vine în ajutorul companiilor mici și mijlocii, de luni până pe 12 octombrie, și pentru clienții care cheltuiesc 10 euro pe produse de la IMM-uri și mărci naționale selectate în magazinul Amazon aceștia vor primi reduceri de 10 euro la cumpărăturile pe care le vor face în Prime Day.

Amazon a anunțat că va investi în Prime Day și în campania de Crăciun peste 85 de milioane de euro în promoții care ajută IMM-urile din întreaga lume să își mărească cifra de afaceri și să ajungă la mai mulți clienți. Este cunoscut faptul că mai mult de jumătate din produsele vândute pe Amazon la nivel mondial provin de la vânzători terți, dintre care majoritatea sunt întreprinderi mici și mijlocii.

Scopul acestei promoții, finanțate 100% de Amazon, este de a „pune clienții în contact cu întreprinderi inovatoare, meșteșugari și antreprenori locali” care vând în magazinele Amazon.

Începând de luni, clienții Amazon Prime au oferte în avans și promoții care vor fi lansate în fiecare zi până când începe Prime Day.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel