Primarul PNL Ionel Michiu a murit. Era internat cu o formă severă a infecţiei cu SARS-CoV-2

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Primarul PNL Ionel Michiu a murit. Era internat cu o formă severă a infecţiei cu SARS-CoV-2
Primarul PNL Ionel Michiu a murit. Era internat cu o formă severă a infecţiei cu SARS-CoV-2

Primarul comunei Stăneşti, Ionel Michiu, a murit, vineri dimineaţa, la un spital de boli pulmonare din judeţ, acolo unde era internat de două zile cu o formă severă a infecţiei cu SARS-CoV-2, informează Agerpres.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, primarul din Stăneşti era nevaccinat şi a fost testat pozitiv în urmă cu aproximativ două săptămâni.

„Bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a prezentat pe data de 3 octombrie în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde i s-a făcut un test rapid, care a fost pozitiv, şi a primit reţetă pentru tratament la domiciliul. În data de 9 octombrie, bărbatul a revenit la UPU şi, pentru că avea afectare pulmonară, a rămas sub supravegherea medicilor de aici până pe data de 13 octombrie, când a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihăeşti, pe sursă de oxigen. Din păcate, pe data de 15 octombrie a fost declarat decedat. Avea comorbidităţi - hipertensiune arterială şi diabet zaharat de tip II”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Vâlcea, Amelia Piţiga.

 

Ionel Michiu era la al patrulea mandat de primar

 

„Cu profundă tristețe, am aflat de trecerea la cele veșnice a primarului Ionel Michiu. Ne exprimăm regretul față de plecarea dintre noi a celui care a condus, vreme de 13 ani, comuna vâlceană Stănești. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis, pe Facebook, presedintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Ionel Michiu era la al patrulea mandat de primar, din partea Partidului Naţional Liberal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel