Primăria Capitalei a autorizat miting pentru susținerea Jandarmeriei, după intervenția brutală

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Mihaela Marinescu a anunțat că a obținut aprobare pentru un miting de susținere a Jandarmeriei. Primăria a acordat autorizație pentru mitingul din data de 25 august 2018. 

Iata ce anunță Mihaela Marinescu:

"Urmare a cererii depuse de catre subsemnata in data de 20.08.2018 cu privire la organizarea unei adunari publice avand ca scop sustinerea Jandarmeriei Romane, in campania care s-a declansat impotriva acestei institutii, astazi, 22.08.2018, la orele 13.30, in urma convocarii primite de la Primaria Capitalei, am fost prezenta in fata Comisiei ce autorizeaza astfel de manifestari.

Public anunt ca s-a semnat Protocolul intre subsemnata in calitate de organizator si primarie, in cursul zilei de maine, 23.08.2018, urmand ca documentul sa imi parvina in forma scrisa, dupa ce va fi semnat si de catre doamna primar.
Astfel, in data de 25 august 2018, in intervalul orar 14-17 in perimetrul situat intre intrarea principala in Parchetul General si intrarea principala in sediul SRI, va avea loc adunarea publica cu titlul 'RESPECT JANDARMERIA ROMANA'.
Am considerat ca este moral ca aceia care inca mai gandim in tara asta sa transmitem un mesaj de sustinere jandarmilor, impotriva carora este declansata o adevarata vanatoare de vrajitoare.
Sustin intru totul faptul ca, daca in urma unei anchete serioase si obiective se va demonstra fara urma de indoiala ca anumiti jandarmi si-au depasit atributiile, sa suporte rigorile legii.
Insa pana atunci, consider ca este total imoral ca asupra unei intregi institutii sa se arunce anatema, consider ca este o incercare de decredibilizare totala a institutiilor ce asigura ordinea publica.
Presiunea exercitata de-a lungul timpului atat asupra Politiei Romane si acum, in urma evenimentelor din 10.08, de altfel neautorizate, asupra Jandarmeriei Romane, reprezinta un joc extrem de periculos, o incercare de creare a unui haos general, ce este favorabil doar unora.
In opinia mea, Jandarmeria Romana si-a facut datoria, nu a aparat guvernul politic, a aparat instututia statului, si anume cladirea Guvernului unde s-a incercat intrarea prin forta. Pentru ca si-au facut datoria nu ii consider vinovati. S-au transmis mesaje de avertizare pe toate caile posibile, cei care au ramas au decis, si ca atare si-au asumat consecintele.
Cine vrea cu orice pret un maidan? De ce se incearca timorarea organelor statului? Ca sa fie cale libera la eventualele manifestari programate? Cine are interes ca in tara asta sa fie haos? Si de ce se cauta vinovatii la Jandarmerie si nu la alte institutii ce au in fisa postului precizat clar informatii cu precadere cele de siguranta nationala? Numai cate interceptari s-au facut prin bude si dormitoare pe tematica asta, de ce cand trebuiau obtinute, pentru ca era cazul, nu au existat? Multe intrebari.
Va astept sambata pe toti aceia care ganditi in acest mod si pentru care cuvantul patriotism nu inseamna doar un cuvant de forma fara fond!
Va multumesc,
Mihaela Marinescu"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel