Prima reacție din PSD după ATACUL lui Iohannis. Iordache: "Îl înţelege cineva pe preşedinte?"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Florin Iordache a comentat atacurile de astăzi ale președintelui Iohannis la adresa guvernului PSD.

"Chiar nu înţeleg. Credeţi că îl înţelege cineva pe preşedinte? Face campanie pentru PNL şi îşi dă seama că sunt șanse mari să nu fie validat acest referendum. În aceste condiţii, vine cu tot felul de teme.

Eu chiar nu îl înţeleg şi nu am înţeles ce vrea. Înţeleg că este în campanie şi nu ştie ce să zică. Un preşedinte hotărât venea şi spunea: <Stimaţi cetăţeni, întrebarea pe care o pun este următoarea: Dacă am luat şapte case fără acte, pot rămâne preşedinte?>, a spus Florin Iordache la Antena 3.

"Încă o dată, se demonstrează că a fost şi este în eroare (...) Văd că, după doi ani, ține agenda cu amnistia şi graţierea. Fiecare stat, în politica penală, poate da amnistie şi graţiere. Nu se dau pentru o persoană sau un scop. Păcat că, după 4 ani şi jumătate, nu a înteles nici legislaţia, nici ce ar trebui să facă el ca preşedinte", a mai spus Iordache.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că va solicita Parlamentului o nouă consultare pentru lărgirea ariei de cuprindere a referendumului care va avea loc pe 26 mai. El a susţinut că ordonanţele de urgenţă sunt o problemă a guvernării PSD.

"O imensă problemă a apărut pe parcursul guvernărilor pesediste şi, între timp, ştim ce vrea PSD şi cum acţionează. Această imensă problemă în felul în care guvernează PSD sunt ordonanţele de urgenţă, care se dau într-un mod, de obicei, total netransparent, fără consultări prealabile, fără a exista claritate de ce trebuie să se dea ordonanţe de urgenţă şi asta se întâmplă în domenii extrem de sensibile. PSD guvernează prin ordonanţe de urgenţă în zona Justiţiei, politicii penale a statului român ori acest lucru nu se poate tolera mai departe", a afirmat Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel