Presedintele Curții Supreme acuză ATACURI de la Dragnea

Narcis Popa |
Data publicării:

Cristina Tarcea spune că resimte un asalt asura completurilor de trei judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție din partea PSD, înainte de tragerea completurilor de cinci judecători în procesul lui Liviu Dragnea. 

Cristina Tarcea a declarat, înainte de tragerea la sorți a completurilor de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție că a început un asalt și asupra completurilor de trei.

"Nu este un secret pentru nimeni faptul că, mai mult sau mai puțin discret, a început un asalt și asupra completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Iar eu vreau să vă amintesc faptul că la Înalta Curte sunt nu numai completuri de trei, ci și completuri de doi și completuri de unu, iar că în măsura în care apreciem că tragerea la sorți reprezintă un element al procesului echitabil, în egală măsură, acest element trebuie aplicabil tuturor completelor de trei, doi și unu judecători din țară, de la toate instanțele. Vă rog să meditați asupra acestui subiect", a declarat Cristina Tarcea, președintele ÎCCJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel