PREMIERĂ. Rifai i-a CEDAT CUVÂNTUL Vioricăi Dăncilă. I-a NUMĂRAT apoi fiecare GAFĂ

Andreea Cosma |
Data publicării:

Denise Rifai a renunţat la editorialul său din această seară pentru a difuza tot discursul Vioricăi Dăncilă de la Palatul Victoria, cu privire la cazul Caracal. Jurnalista i-a tgaxat apoi greşelile din timpul declaraţiilor.

"Am cedat editorialul meu Sfintei de la Palatul Victoria, această mamă, această femeie care a declarat război limbii române. A încălcat-o de două ori. A vorbit 20 de minute coana de la Victoriei. A spus aşa: "resursele necesară" şi "în decurs cinci zile". E bine. Este mamă, şi o femeie şi o  mână de fier. Doamna preşedinte de partid, cum vă numiţi... doamna Dăncilă, 1.834 de criminali şi 762 de violatori, ăsta e rezumatul. Dvs. cu cifrele astea trebuie să operaţi şi dimineaţa, şi seara.

Citeşte şi: Dăncilă, despre fetele răpite din Caracal: "Fără MILĂ, declar RĂZBOI împotriva criminalităţii!"

Deci şi dimineaţa, când vă treziţi la cafeluţă şi vă spuneţi că sunteţi premeirul României şi vă puneţi broşa... nu v-aţi pierdut broşa! Doamnă bine! Şi doamnă, şi bine, şi premier, cu broşă scumpă, foarte scumpă! 1.834 umblă liberi, doamna Viorica, pe recursul ompensatoriu, în mandatul lu' mata! 

Citeşte şi: Crime Caracal. Rifai intră la BĂNUIELI: "Sper să nu fi fost alt SCOP în spate. MIZERABIL! Nemernicul!"

Doamna preşedinte de partid, 762 de violatori... mamă şi femeie, şi mână forte, declară război. Unde sunt, doamnă? 1.834 de criminali şi 762 de violatori umblă liberi pe recursul compensatoriu în mandatul lu' mata, doamnă Prima Dorel a României, cu scuzele de rigoare pentru Doreii simpatici de la noi din ţară", a spus Denise Rifai, după discursul Vioricăi Dăncilă, de la Palatul Victoria.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel