Președintele Parlamentului European: STATUL de DREPT și drepturile omului trebuie RESPECTATE în toate țările din UE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a declarat, după întâlnirea cu Viorica Dăncilă, că s-a discutat și despre respectarea statului de drept și a drepturilor omului în țările membre UE. 

 

"Am discutat si despre statul de drept in UE, drepturile omului, acestea trebuie respectate in toate tarile UE si trebuie actuni pentru a le apara si in alte regiuni, precum Venezuela, unde, spre exemplu, libertatea presei e limitatea. In urmatoarele luni, UE isi va face auzita vocea in aceasta problema", a spus Tajani.

 

"Un alt subiect discutat a fost cadrul financiar multi anual 2021-2027.Am primit garantii din partea Guvernului României de a gasi cel putin un acord privind cadrul financiar general. Sa nu amanam dupa alegeri europene acest dosar pentru ca cetatenii trebuie sa stie ce planuri avem. Foarte multi cetateni se simt indepartati de institutiile de europene, trebuie sa ii apropiem. Noi ne dorim sa existe resurse proprii pentru bugetul european si fara sa cerem bani in plus statelor membre", a mai declarat președintele Parlamentului European.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel