Prăjitură cu ciocolată și maioneză. Un desert original și uimitor de delicios, cu care își vei cuceri oaspeții

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Prăjitură cu ciocolată și maioneză. Un desert original și uimitor de delicios, cu care își vei cuceri oaspeții
Prăjitură cu ciocolată și maioneză. Un desert original și uimitor de delicios, cu care își vei cuceri oaspeții

Un nou mod de a savura desertul capătă tot mai mulți adepți: prăjitura cu maioneză! Dacă până acum maioneza era folosită la alte preparate savuroase, ei bine, te-ai înșelat. Prăjitură cu maioneză este o nouă concepție despre desert care te va înnebuni! Ești curios să afli cum? Atunci nu rata sugestiile noastre culinare.

Ar putea fi o nebunie folosești maioneză în prăjitură, dar, în realitate, este un ingredient genial pentru a obține un desert perfect de ciocolată.

Adăugarea maionezei la desert pare o mișcare ciudată, deoarece de obicei suntem obișnuiți să o savurăm pe un sandviș. În realitate, acest dressing este o emulsie de gălbenuș de ou, ulei vegetal și oțet. Din acest motiv, maioneza poate fi folosită ca înlocuitor al untului și ouălor la prepararea deserturilor. Maioneza este ideală, deoarece garantează o umiditate mai mare a blatului.

Pentru a face această prăjitură de ciocolată  avea nevoie de:

 

2 căni de făină,

1 cană de zahăr, 

o linguriță de bicarbonat de sodiu,

2 linguri pudră de cacao neîndulcită, 

1 plic de vaniline,

o cană de apă călduță,

o cană cană de  maioneză.

 

Prăjitură cu ciocolată și maioneză. Un desert original, cu care își vei cuceri oaspeții. Rețeta pas cu pas

 

Porniți cuptorul la o temperatură de 200° C. Tapetați o tavă de copt cu o foaie de hârtie specială sau ungeți-o cu puțin ulei și tapetați-o cu făină.

Încercați și: Prăjitură de ciocolată cu blat umed, după o rețetă suedeză. Rapid de făcut și incredibil de delicioasă

Începeți prin a amesteca toate ingredientele, cu excepția maionezei și a apei, într-un castron mare. Când amestecul este omogen, puteți adăuga, pe rând, maioneza și apa, amestecând cu telul electric câteva minute. La final trebuie să obțineți un amestec omogen și fără cocoloașe.

Puteți prepara și. Prăjitură cu pere și ciocolată. O rețetă genială, gata în 5 minute. Amestecă toate ingredientele și dă-le la cuptor

Turnați compoziția în tava pregătită și coaceți aproximativ  30  de minute. Nu uitați să  efectuați testul scobitorii  pentru a vedea dacă prăjitura este gata.

Vedeți și: Prăjitură delicioasă cu ananas, fără coacere. Rapidă, delicioasă și ieftină

Trebuie să verificați dacă centrul blatului este uscat. dac scobitoarea rămâne curată atunci puteți scoate tava din cuptor. În caz contrar continuați să o mai gătiți încă câteva minute. Lăsăm să se răcească 10 minute, apoi o puteți decora cu zahar pudră. Acum desertul nostru orginal poate fi servit pe masă. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel