Prăjitură cu ciocolată din doar două ingrediente. O aromă intensă și o textură fragedă care se topește în gură. Gustul e de milioane

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Prăjitură cu ciocolată din doar două ingrediente. O aromă intensă și o textură fragedă care se topește în gură. Gustul e de milioane! FOTO: captură video nestlecocina.es
Prăjitură cu ciocolată din doar două ingrediente. O aromă intensă și o textură fragedă care se topește în gură. Gustul e de milioane! FOTO: captură video nestlecocina.es

Căutați rețete de deserturi ușoare, rapide și gustoase? Coacerea este o artă care necesită răbdare și puțină îndemânare, dar cu prăjitura cu ciocolată, pe care o să vă învățăm să o pregătiți, scăpați de ore întregi de stat în bucătărie cu o propunere atât de simplă încât vă va surprinde, folosind doar două ingrediente!

Pentru a face această prăjitură cu ciocolată acasă veți avea nevoie doar de ouă și ciocolată neagră pentru gătit. Acest tip de ciocolată conține un procent mai mare de cacao decât batoanele convenționale și este mai ușor de gătit, făcând o opțiune foarte recomandată pentru rețete ca aceasta.

Citește și Desert sănătos din 3 ingrediente. Fără coacere și fără multă muncă. Este atât de bun, încât se termină în doar câteva clipe

Prăjitura cu ciocolată obținută din aceste două ingrediente are o aromă intensă și o textură fragedă care se topește delicat în gură. Cu toate acestea, dacă doriți o schimbare, această rețetă va fi grozavă și cu ciocolată albă pentru gătit sau cu ciocolată cu lapte. Trebuie doar să alegi aroma preferată și în mai puțin de jumătate de oră, vei avea gata un desert cu adevărat delicios pentru întreaga familie.

Dacă îndrăznești să prepari această prăjitură de ciocolată, nu vei regreta! Și acum, hai să începem să o facem!

Vezi și Clafoutis, plăcinta cu cireșe în stil francez. După această prăjitură nu vei mai găti altele. E top!

 

Prăjitură cu ciocolată - Ingrediente

 

- 150 grame ciocolată pentru gătit

- șase ouă

 

Prăjitură cu ciocolată din doar două ingrediente - Mod de preparare

 

Pentru început, preîncălziți cuptorul la 170º. Apoi, topiți ciocolata într-o baie de apă sau la cuptorul cu microunde.

Albușurile se bat spumă până devin foarte tari. Punem deoparte și batem gălbenușurile până se albesc și se toarnă ciocolata puțin câte puțin și se amestecă.

Apoi, adăugăm treptat albușurile bătute spumă și se încorporează cu mișcări ușoare prin învăluire.

Încearcă și Tort roșu cu prune. O rețetă rapidă și ușoară pe care o vei adora!

Turnăm preparatul într-o tavă cu un diametru de 18 centimetri, tapetată cu hârtie de copt.

Se coace la bain-marie timp de 15 minute, se scade temperatura cuptorului la 160 de grade și se mai coace încă 15 minute.

Opriți cuptorul, puneți o lingură de lemn în ușă, astfel încât să fie ușor deschisă și lăsați timp de aproximativ 15 minute. Deschideți ușa de tot și lăsați să se răcească complet în cuptor.

Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel