Victor Ponta: Dragnea și Vâlcov au spus clar...

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta a declarat că în România n-o să se construiască niciun kilometru autostradă nici măcar dacă devine Sfântul Petru Ministrul Transporturilor, pentru că România nu e guvernată.

 

”Ultimele contracte pentru autostrăzi, pentru infrastuctură mare, s-au semnat în 2015. De atunci nu s-a mai semnat niciun contract pentru un metru de autostradă. Ne-a anunțat Corina Crețu că din 14 proiecte finanțate de Comisia Europeană, 13 sunt de dinainte de 2014 și unul singur, cel cu metroul spre Otopeni, are o problemă și e finanțat doar pe jumătate, adică doar peronul de pe dreapta sau doar peronul de pe stânga. 

Nu se schimbă nimic! Poate fi orice ministru, banii de la UE nu se iau pentru că nu vor. Dragnea și Vâlcov au spus clar ”am mai luat niște bani europeni și ne-au făcut dosare că i-am furat, așa că nu-i mai luăm”. Bani în buget nu mai sunt, așa că poate să vină și Sfântul Petru la Transporturi, că n-o să facă mai mult decât s-a făcut în ultimii trei ani, adică 0. 

Nu există vreo țară în lume în care miniștrii se schimbă ca pe ciorapi, să aduci mereu unul mai prost ca cel de dinainte, și să o ducă bine țara aia. România nu e guvernată acum, cei care trebuie să facă proiecte, să aducă dezvoltare sunt niște marionete pe care Dragnea le numește, apoi le dă afară, apoi iar le numește, apoi iar le dă afară”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel