Ponta, mesaj DUR: "Dincolo de acești ȘOBOLANI, sunt români care nu pot fi cumpărați". La cine se referă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Victor Ponta i-a luat apărarea comisarului european Corina Crețu, în scandalul acesteia cu PSD. 

Fostul premier Victor Ponta i-a luat apărarea comisarului european Corina Crețu, în scandalul acesteia cu PSD și cu Guvernul. Ponta a postat un mesaj pe Facebook în care spune că îi înțelege supărarea, fiind acuzată și insultată de "niște tâlhari ce nu pot să fure chiar toți banii europeni care ajung în țară și atunci preferă să îi blocheze".

Ponta mai susține că, dincolo de acești "sobolani", sunt milioane de români care "nu pot fi nici mințiți, nici cumparati cu bani murdari".

"Inteleg supararea Corinei Cretu si o gasesc absolut indreptatita - eu pot sa demonstrez cu cifre si documente faptul ca Romania a reusit sa absoarba 5 miliarde de euro care s-ar fi pierdut daca nu era comisar european la Dezvoltare Regionala ( si daca nu avea in jurul sau o echipa de oameni profesionisti)/ iar acum se vede acuzata si insultata de niste talhari care nu pot sa fure chiar toti banii europeni care ajung in tara si atunci prefera sa ii blocheze! (...)

Dar stiu cel mai important lucru pe care trebuie sa il inteleaga si Corina Cretu si toti cei care fac lucruri bune pr Romania si primesc in schimb linsaj televizat si calomnii insuportabile : dincolo de acesti "sobolani" ( ca sa folosesc limbajul lui Daddy) sunt milioane de romani care aprecieaza munca si seriozitatea, care nu pot fi nici mintiti nici cumparati cu bani murdari ! Si pentru acesti romani merita sa ne facem datoria!", a scris Ponta pe Facebook. 

 

 

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel