Ponta, discuție cu deputați PSD: "Era Dragnea în sală"

Narcis Popa |
Data publicării:

Victor Ponta spune că a vorbit cu mai multi deputați PSD în Parlament atunci când urma votul pentru transparentizarea ONG-urilor, iar aceștia i-ar fi spus că nu știau exact pentru ce votează, dar fiind Dragnea în sală asta trebuie să facă. 

"I-am intrebat miercuri la Camera Deputatilor pe cativa dintre fostii mei colegi deputati PSD ( mai ales pe cei din Ardeal) daca stiu ce voteaza si de ce : au ridicat din umeri , au lasat ochii in jos si au spus ca "Nu, dar e Dragnea in sala si ne cere sa votam"!!!

Azi pot sa le mai explic o data ce au facut - si sa le spun ca nu au nicio scuza in fata oamenilor !!!

Legea care prevede ca toate asociatiile si fundatiile trebuie sa depuna documente privind finantarea la ANAF "cu exceptia celor apartinand minoritatilor nationale" a cazut la vot / dupa care liderul Grupului PSD ( un baiat din Ardeal - din Bistrita) a cerut neregulamentar repetarea votului si au mai "gasit" inca 7 deputati PSD ca sa treaca acesta lege !!!!

Deputatii ProRomania au votat impotriva ; la fel si ceilalti din Opozitie ; chiar si deputatii UDMR s-au abtinut intelegand ca este o lege gresita care ii expune inutil in ochii majoritatii romanesti.

Azi , citind stirea de mai jos , putem intelege ca Liviu Dragnea nu avea nicio treaba cu interesele PSD sau UDMR - ca si la Legea off shore deciziile lui sunt dictate de interese din afara Romaniei ! Ce intelegeri sau obligatii are el fata de Viktor Orban ar trebui sa ne spuna SRI si SIE - acum intelegeti de ce Dragnea ataca si a luat la tinta si Serviciile ?!?", a a scris Victor Ponta pe contul său de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel