Ponta despre Dragnea: Ipocrizia şi minciuna - marcă înregistrată LD!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta s-a supărat pe Liviu Dragnea după ce aceasta a declarat că dosarul în care a fost achitat a fost unul politic.

Ponta a scris pe o rețea de socializare că reacţia lui Dragnea are ca scop camuflarea adevărului din spatele propulsării sale în funcţia de lider al PSD.

"Ipocrizia și minciuna - marcă înregistrată LD!

Acum încearcă să ascundă blaturile în urma cărora a ajuns el Președinte al PSD - sper că nu mai păcălește pe nimeni.

1. De joi şi până azi de la cabinetul lui Dragnea au fost ameninţaţi toţi pesediştii ca nu cumva să mă felicite în public sau privat / PSD nu a dat niciun comunicat şi a cerut jurnaliştilor “prieteni” să ignore subiectul

2. Nu stiu cine din politica mi-a făcut dosarul din cauza căruia a trebuit să plec din funcţia de Preşedinte al PSD / dar ştiu sigur că astfel funcţia a devenit vacantă şi a fost ocupată imediat de .... Liviu Dragnea (aşa cum şi-a dorit din 2010) . Ştiţi ce înseamnă în dreptul penal “Cui prodest”? (“cui foloseşte” am tradus pt Viorica)

3. Stiu sigur că în Septembrie 2015 Preşedintele PSD Liviu Dragnea anunţa public faptul ă nu susţine Codul Fiscal adoptat de Guvernul “Ponta” / şi mergea la preşedintele Iohannis să îl asigure că PSD îmi retrage sprijinul politic dacă îl numeşte pe Vasile Dâncu în locul meu

4. Mai ştiu că în ziua demisiei din funcţia de Prim Ministru cel care a anunţat primul a fost Liviu Dragnea - foarte bucuros de la Parlament (înainte să anunţ eu de la Palatul Victoria)

4. Mai ştiu că Guvernul Cioloş a fost învestit în funcţie cu voturile PSD condus de Dragnea / şi că acest guvern a propus-o pe Laura Codruţa Kovesi în 2016 pentru un nou mandat la conducerea DNA decizie salutată de Liviu Dragnea / şi mai ştiu că în iunie 2016 când am propus moţiune de cenzura împotriva guvernului Cioloş am fost contrazis public şi dur de Liviu Dragnea !", a scris Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel