Ponta, despre Dragnea: ”Chiar dai foc ca Nero la toată Roma?”

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta a declarat că Liviu Dragnea stă cu" sabia deasupra capului până luni și ce i-a dat prin cap că dacă duminică se anunță că va fi candidat... Șansele lui, duminică seară, să devină președinte, sunt zero, dar nu-l interesează asta, că PSD  își ia bătaie la prezidențiale. "

comentat marți, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, faptul că Liviu Dragnea a spus că va anunța duminică, după alegerile europarlamentare, dacă va candida la scrutinul prezidențial. 

 

”În 2016, noi am spus în campanie, PSD-ALDE, că venim și facem o lege clară, unde sunt abuzuri, se îndepărtează, unde cineva chiar e vinovat, se duce la închisoare. Nu s-a întâmplat nimic. Totdeauna, domnul Dragnea a spus că o rezolvă el cumva, că amână, că desființează completul. Cum a ajuns să stea cu sabia deasupra capului până luni și ce i-a dat prin cap că dacă duminică se anunță că va fi candidat... Șansele lui, duminică seară, să devină președinte, sunt zero, dar nu-l interesează asta, că PSD  își ia bătaie la prezidențiale. El zice că-i sperie pe judecători și îl mai amână. Și PSD ce câștigă din chestia asta? Ce face, o dă jos și pe Dăncilă? Adică chiar dai foc ca Nero la toată Roma?”, a declarat Victor Ponta la B1tv.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel