Ponta, bombă: Dragnea folosește MAI ca să fileze miniștrii. Are poze cu mine

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta a declarat că Liviu Dragnea le-a spus liderilor PSD că are imagini în care apar aceștia la întâlniri cu el. Ponta spune că Dragnea folosește MAI pentru a urmări miniștri și că războiul cu SPP a fost inventat de liderul PSD pentru că acesta nu-i raportau ce făceau miniștri.

Înainte de a vorbi despre fotografii, Victor Ponta a declarat la TVR1: „Ce e chestia asta cu SPP? De ce nu mai vrea Dragnea la miniștri SPP? (...) SPP nu îi raportează lui Dragnea ce fac miniștrii. Cazul celebru este când Grindeanu a dispărut o zi din București și Dragnea tot suna la SPP, iar cei de acolo au refuzat să îi dea raportul. (...) Motiv pentru care toți renunță la SPP și toți vor fi apărați de către serviciul de la Interne pe care domnul Dragnea îl controlează în totalitate. Eu cred că doamna Carmen Dan nici nu știe cine lucrează la acel serviciu, toți sunt puși de domnul Dragnea. Eu știu".

Poze

„Mă întâlnesc peste tot unde merg cu lideri PSD. La CEx, domnul Dragnea le-a zis că are poze cu noi, la terase. Am zis, da, foarte bine, dacă asta e treaba ministerului de Interne să vadă că Ponta se întâlnește cu lideri PSD, nu mă deranjează chestia asta. E un gen de folosire a instituțiilor. El și-a pus toți oamenii lui acolo și acum primește informații," a mai declarat, la TVR1, în cadrul emisiunii „România9", moderată de jurnalistul Ionuț Cristache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel