Cum vrea Poliția să șteargă mesajul "M..E PSD" din lanul de rapiță de lângă Cluj

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cei doi clujeni care au scris într-un lan de rapiță un mesaj pentru PSD au fost apelați de poliție. Organele de ordine, nici mai mult, nici mai puțin, i-au rugat să șteargă mesajul adresat partidului de guvernământ. Sorin Bobiș, unul dintre doi protagoniști, întreabă acum pe rețelele de socializare dacă au încălcat vreo lege scriind acest mesaj. Fiind terenul lor, cei mai mulți internauți, unii chiar avocați de profesie, i-au asigurat pe cei doi că nu au încălcat nicio lege.

Sorin Bobiș, cel care a organizat astă iarnă marșul pe jos de la Cluj la București, spune că au avut nevoie de câteva ore să scrie acel mesaj – “M..e PSD “ - un tractor cu un GPS și câțiva litri de motorină. Acesta a spus că inițial voia să scrie alt mesaj, dar s-au inspirat din numărul de înmatriculare al mașinii unui român din diasporă, care a devenit vedetă în aceste zile.

Motivul acestui gest este simplu, spune Bobiș, din solidaritate cu românii din diasporă cărora până în acest moment nu li s-a aprobat protestul de pe 10 august din Piața Victorie.

Până atunci însă, mesajul celor doi clujeni poate fi văzut atât de pe șosea, cât și din avion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel